Ekonomika

Dlužíte? Hypotéku vám dají.

Byli jste někdy zadlužení? Pokud ano, tak mě to velice mrzí. Já moc dobře vím, co to je, když je člověk zadlužený a potom třeba mu ani nevyjdou žádné hypotéky, protože mnoho lidí, i když jsou zadlužení, tak se jednoho dne seberou a chtějí také bydlet krásným a spořádaným životem. Vzpomínám si, jak právě moje Dlužíte? Hypotéku vám dají.

Co je to registr dlužníků?

Registr dlužníků existuje již dlouhou dobu. Tento registr pomáhá zejména bankám, ale i nebankovním společnostem v případě, kdy si potřebují zjistit, jak je na tom daný člověk či podnikatelský subjekt se svými závazky. Společnosti si v něm mohou zjistit, zda nemá subjekt nesplacené závazky, zda současné závazky řádně platí, nebo jestli v minulosti nedošlo k Co je to registr dlužníků?

Kde jen sehnat peníze?

Mezi námi Čechy není vlastně ani jeden jediný člověk, který by tu nemohl podnikat. Věnovat se nějakému tomu podnikání lze a stačí si jenom vybrat to pravé. Ale přesto u nás ani zdaleka ne všichni lidé podnikají. Někteří s tím už skončili, protože to nezvládli, a jiní se do toho nepustili třeba právě z obavy, Kde jen sehnat peníze?